Chord Atlantis Lagu Debut Penyanyi duet Seafret

Senin, 18 Mar 2024, 10:58:42 WIB - 229 View
Chord Atlantis Lagu Debut Penyanyi duet Seafret

Lagu Atlantis adalah lagu debut dari penyanyi duet Seafret yang mendunia, Lagu debut yang dinyanyikan  sang penyanyi duet ini menjadikan mereka Populer hingga saat ini, lebih dari puluhan juta kali video klip dari lagu ini diputar di Youtube. apakah kamu tidak ingin tahu cara memainkan lagu ini dengan alat musik gitar mu? aku akan membagikan chord lagu atlantis khusus untukmu!

INTRO:

E F# G#m E G#m F#

VER:

E
The birds have left their trees
   F# G#m
The light pours onto me
 E
I can feel you lying there
 G#m F#
All on your own
 E
We got here the hard way
 F# G#m
All those words that we exchanged
 E G#m F#
Is it any wonder things get brooooooke

PRE-CHORUS:

C#m
'Causee inn my heartt andd in my heaad
 E
I'll never take back the things I said,
 G#m
So high above
F#
"I feel it coming down", she said
 C#m
In my heart and in my head
 E
Tell my why this has to end
Oh, no
 F#
Oh, nooooooooo

CHOR:

I can't save us
 G#m  F#
My Atlantis, we fall

We built this town on shaky ground
I can't save us
G#m    F#
My Atlantis, oh, no
E F#  G#m  E  G#m  F#
We buildd it up to pulll it downn

*(Balik ke Ver)

Itulah chord atlantis dari penyanyi duet Seafret yang membuat mereka populer. Sudahkah kamu memainkan lagu itu?